FreshPorts -- The Place For Ports If you buy from Amazon USA, please support us by using this link.
Follow us
Blog
Twitter

I am looking for an LTO tape library. Do you have one to spare?
Website Feedback
 New Topic  |  Go to Top  |  Go to Topic  |  Search  |  Log In   Newer Topic  |  Older Topic 
 cvsweb broken
Author: Marius NĂ¼nnerich 
Date:   30-05-05 22:25

Error: Configuration not found. Set the variable $config in cvsweb.cgi to your cvsweb.conf configuration file first.

http://develop.freshports.org/cgi-bin/cvsweb.cgi



Reply To This Message
 
 Re: cvsweb broken
Author: Dan 
Date:   30-05-05 23:30

Thanks. I'll see what I can do.

FWIW, that isn't the production repo. It's just the repository for develop.freshports.org. The source code for the website is not publicly available.

Reply To This Message
 
 Re: cvsweb broken
Author: Marius NĂ¼nnerich 
Date:   31-05-05 10:38

Oh, ok.

I thought I take a quick look at the freshsource.org sourcecode, and what I could do about filtering...

Reply To This Message
 Forum List  |  Threaded View   Newer Topic  |  Older Topic 


 Forum List  |  Need a Login? Register Here 
 User Login
 User Name:
 Password:
 Remember my login:
   
 Forgot Your Password?
Enter your email address or user name below and a new password will be sent to the email address associated with your profile.


Servers and bandwidth provided by
New York Internet, SuperNews, and RootBSD
Valid HTML, CSS, and RSS.
Copyright © 2000-2014 Dan Langille. All rights reserved.